GODSMACK с нова дата

GODSMACK

Godsmack обявиха новите дати на европейското си турне

 

Днес бяха обявени новите дати от европейското турне на Godsmack. То се отложи заради трагедията в семейството на китариста Тони Ромбола.

Всички билети, закупени до момента, ще важат за новата дата без да е нужно презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи до 30 ноември, петък, от мястото на закупуване.

Новата дата за дългоочакваното първо гостуване на рок бандата в София е на 30 март 2019 г. в „Арена Армеец“.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg могат да бъдат върнати по следния начин:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Godsmack, 30 март 2019-а, зала „Арена Армеец“. Билетите за променената дата са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на терен са 70 лева, а седящите са на цени от 80 и 90 лева.”

30.03.2019 GODSMACK

Подобни публикации

Leave a Comment